Menu

Stroomboek

Een recreatiegebied dat ook wel bekend staat in de Achterhoek als ‘Braamtse Gat’. Stroombroek ligt tussen ‘s-Heerenberg en Doetinchem en is een voormalige zandwinningplaats. Op de plas kan gebruik gemaakt worden van de kabelwaterskibaan en vervolgens kan je heerlijk wat drinken bij de beachclub met uitzicht op de skibaan.

Beachclub en kabelwaterskibaan Stroombroek

Aan de westkant van de plas bevindt zich ‘Beachclub en kabelwaterskibaan Stroombroek’ die in 2006 geopend is. In mijn ogen misschien wel het meest relaxte terras van de Achterhoek met het mooiste uitzicht. Heerlijk genieten aan het water onder het genot van een hapje en een drankje. Je kunt het daar gerust de hele dag volhouden en kijken naar de mensen die gebruik maken van de kabelwaterskibaan. Geniet op het terras van een heerlijke lunch.

De waterskibaan is met een lengte van 1005 meter de langste baan van Nederland. Zowel waterskiën als wakeboarden is hier mogelijk. Dit is de ideale locatie voor een gezellig uitje. Eerst waterskiën of wakeboarden en vervolgens heerlijk uitrusten op het terras. Ook kan de locatie gehuurd worden voor personeelsfeesten, borrels, jubilea, bruiloften en nog veel meer. Er zijn verschillende arrangementen te boeken. Op deze manier kan het sportieve uitje gecombineerd worden met een BBQ, high tea/high wine, lunchbuffet of een heerlijk diner. Ben je nog op zoek naar een origineel uitje? Dan is Beachclub en kabelwaterskibaan Stroombroek een echte aanrader!

Locatie

Beachclub Stroombroek
Wijnbergseweg 13
7047 CZ Braamt
0314 – 395 283
info@kabelwaterskibaan.nl
www.kabelwaterskibaan.nl