Menu

Brinks pannenkoeken

Bij Brinks pannenkoeken kun je genieten van de klassieke pannenkoeken of laat je verleiden door een van de bijzondere specialiteiten. Naast pannenkoeken kun je ook een heerlijke salade bestellen of kiezen uit de vele andere gerechten die dit restaurant te bieden heeft. Daarnaast biedt deze locatie ook arrangementen aan, namelijk de pancake tea, borrels of vergaderingen. Verder kun je ook voor kinderfeestjes en feestlocaties bij Brinks pannenkoeken terecht.

Historische locatie

Naast dat Brinks pannenkoeken heerlijke pannenkoeken heeft, staat het ook bekend om de prachtige historische locatie in Zeddam. Het pand van Brinks pannenkoeken was vanaf 1798 een herberg die van meerdere eigenaren is geweest. In 1811 was Zeddam negen jaar lang een zelfstandige gemeente. Het gemeentehuis was destijds gevestigd in het huidige pand van Brinks pannenkoeken en is vanaf 2002 een monument.

Geweldige ervaring

Ik heb afgelopen week een bezoekje mogen brengen bij Brinks pannenkoeken. Het eerste wat me opviel was dat het een sfeervol en karakteristiek gebouw is. Bij binnenkomst werden wij hartelijk ontvangen door het personeel. Na de vele verhalen was ik erg benieuwd naar de wereldberoemde specialiteit van het huis, namelijk de ‘frikandel speciaal pannenkoek’. Het klinkt als een vreemde combinatie, maar nadat ik eenmaal de pannenkoek geproefd had, was ik om. De pannenkoek was heerlijk en zeker een aanrader als je fan bent van een frikandel speciaal. Ik was na dit gerecht weer een ervaring rijker en het smaakte heerlijk!

Interesse? Via de website kun je online een reservering maken.

Openingstijden

Maandag en dinsdag gesloten
Woensdag t/m vrijdag geopend van 16.00 tot 20.30 uur
Zaterdag en zondag geopend van 12.00 tot 20.30 uur

Locatie

Brinks Pannenkoeken
Bovendorpsstraat 7
7038 CH Zeddam
0314 – 652 826
info@brinkspannenkoeken.nl
www.brinkspannenkoeken.nl