Menu

Golfen in Doetinchem

Een gezellig sportief uitje met een groep, of de 18 holes lopen om je golf skills te verbeteren? Dat kan, bij Pitch & Putt in Doetinchem.

Pitch & Putt

Pitch and Putt is een sport die in 1929 in Ierland is ontstaan en zich na de Tweede Wereldoorlog internationaal heeft verspreid. Het principe is hetzelfde als bij golf, dus met een golfclub de golfbal in de hole spelen. Alleen bij Pitch and Putt zijn de holes korter en worden er maar twee golfclubs gebruikt, namelijk eentje om mee te pitchen en eentje om mee te putten. De afstand van de afslag tot de vlag is tussen de 30 en 90 meter lang.

Doetinchem

Pitch & Putt is de ideale locatie voor een gezellige en sportieve groepsactiviteit, of om je eigen golftechniek te verbeteren. Iedereen kan elkaar uitdagen in de baan en na de tijd kan er heerlijk geborreld of gegeten worden. Er worden verschillende arrangementen aangeboden om er een zo’n compleet mogelijk uitje van te maken. Naast de 9 en 18 holes is er ook de mogelijkheid om footgolf of fungolf te spelen. Het uitje kan begonnen worden met een heerlijk kopje koffie, om vervolgens te gaan golfen en het uitje af te sluiten met een heerlijke lunch, BBQ, buffet of diner. Tijdens het golfen of een drankje op het mooie terras kan er genoten worden van het fraaie uitzicht op de natuur. De verschillende arrangementen zijn te boeken via de website. De arrangementen zijn uiterst geschikt voor een gezellig uitje met groepen, zoals een tennisteam, voetbalteam, collega’s, vrienden of familie. Bij Pitch & Putt is succes gegarandeerd voor een sportieve en gezellige activiteit! Ik spreek uit ervaring, want ik heb dit uitje zelf gedaan met mijn tennisteam 😉

Locatie

Pitch & Putt Doetinchem
Broekhuizerstraat 1a
7031 GZ Wehl
0314 – 364 698
info@pitch-putt-doetinchem.nl
www.pitch-putt.nl/doetinchem