Menu

Golfen in Groenlo

Heerlijk in de buitenlucht een balletje slaan op de golfbaan. Dat kan in Groenlo en het mooie is dat de baan voor iedereen toegankelijk is.

Pitch & Putt

De golfbaan in Groenlo is een Pitch & Putt baan, dat wil zeggen dat iedereen er mag golfen. Dit concept zorgt ervoor dat je zowel met, als zonder golfervaring hier terecht kunt om een balletje te slaan. De golfbaan bestaat uit een kleine 18 holes en is voor elk niveau een uitdaging. De lengte van de holes van de afslag tot de vlag variƫren in een lengte tussen de 30 en 90 meter. Door deze relatief kleine afstanden ten opzichte van een professionele golfbaan is het spel geschikt voor iedereen vanaf 8 jaar oud.

Groenlo

Bij Pitch & Putt Groenlo kan je terecht voor een uitje met vrienden, familie, collega’s of teamgenoten. Dit uitje zorgt absoluut voor veel plezier. Ga met elkaar de strijd aan en geniet na de tijd van een heerlijk hapje en drankje. Natuurlijk kan je er ook voor kiezen om alleen aan je eigen golf skills te werken als je bijvoorbeeld een vrije dag hebt. Op de locatie in Groenlo is het mogelijk om meerdere arrangementen te boeken. Zij bieden namelijk naast golf en footgolf ook geheel verzorgde buffetten, lunches, BBQ’s en vergadermogelijkheden aan. Ook is er de mogelijkheid om met een solex of een scooter een ritje te maken. De ideale locatie voor een geslaagd uitje dus!

Locatie

Pitch & Putt De Blanckenborg
Oude Winterswijkseweg 45a
7141 DE Groenlo
0544 – 464 142
info@deblanckenborg.nl
www.pitch-putt.nl/groenlo