Menu

Levenspadwandeling

Leer jezelf nog beter kennen tijdens een wandeling van 10 kilometer in de prachtige natuur rondom Kasteel Slangenburg. Het levenspad geeft een aantal levensthema’s weer die je aan het denken zullen zetten. Je komt jezelf tegen op mooie, maar misschien ook moeilijke manieren. Het levenspad kun je alleen bewandelen of samen. Wanneer je samen het pad bewandeld, leer je elkaar nog beter kennen. Over het pad bewandelen kan je meerdere dagen doen, of je doet het in één dag.

Samen met een reisgids wandel je je leven in met behulp van een pad. Het pad wordt al eeuwen hiervoor gebruikt. Er zullen veel verhalen opkomen, veel emotie, verbazing, angst, voelen, ruiken, horen en zien. Het pad zet al je zintuigen op scherp. De reisgids helpt je met het nadenken over bepaalde vragen of het oplossen van problemen waar je mee worstelt. Laat het lekker over je heen komen en kijk wat je te weten komt over jezelf.

Het mooiste is om het pad in één dag te lopen, zodat je in dezelfde sfeer blijft en het een complete beleving is van begin tot eind. Het eerste gedeelde van het pad is 6 kilometer en het tweede gedeelte is ongeveer 4 kilometer. Wanneer je niet het pad in één dag wilt belopen zijn er twee punten in het pad waar je kunt stoppen en al snel op de parkeerplaats van de Slangenburg bent.

Je krijgt een boekje waarin je je gevoelens en gedachtes kunt opschrijven die worden opgeroepen door de verschillende opdrachten of levensthema’s. Dit boekje is alleen voor jou en is bedoeld om later nog even terug te lezen wat je hebt opgeschreven.

Locatie

Levenspadwandeling
Kasteellaan 6
7004 JK Doetinchem
06 – 513 243 39
levenspadwandeling@hotmail.com
www.levenspadwandeling.nl